Persoonlijke ontwikkeling

In de eerste drie levels van Bezield geld beginnen we met ruimte te maken voor je pure essentie. We onderzoeken hoe dit vertaalt naar relaties, om vervolgens een bezield leven te activeren.

Ruimte maken voor bezieling in jouw leven

In feite behoort overvloed tot ons allemaal en als we dat niet ontvangen remmen we ergens de stroom. Een een brug van armoede naar overvloed is waardebewustzijn. Als je weet wat je waarde is kun je gaan staan voor wat goed voor jou voelt, ook al gaat dat in tegen wat je hele omgeving verwacht. En daarmee bespaar je veel niet vergoede investeringen. En ontstaat er ruimte voor kloppende uitwisselingen.

Nog voor een eigen bedrijf, bezield geld en overvloed tot je kan komen dien je ruimte daarvoor te maken. Dat begint heel simpel in jezelf. Daarom gaat dit onderdeel over jouw heilige ruimte. Hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen en hoe bezieling die nieuwe valuta en sleutel wordt voor een vervult leven.

Voor mensen die in een wederkerige stroom willen leven met de omgeving.


Start vandaag nog het programma in onze online leeromgeving

Bezielde Ruimte
Bezield Geld - Level 1

€ 50
maand

  • Voor bezieling in het leven kan komen dient er eerst ruimte te ontstaan om dit te kunnen aantrekken. Hier doorloop je vier verschillende ruimtes waar je bewustzijn krijgt op waar mensen energieën binnenkomen.
Start online
Bezielde Relaties
Bezield Geld - Level 2

€ 50
maand

  • Hier doorloop je een 13laags model wat verheldert en zichtbaar maakt of afstand met de ander voedend of beperkend is. Dit bewustzijn maakt onderscheid tussen gemeenschaps werk intieme en bestemmingsrelaties.
Start online
Bezielde Leven
Bezield Geld - Level 3

€ 50
maand

  • Het leven bestaat uit vele aspecten en als je die met elkaar in balans brengt ontstaat er ware vervulling. Juist die gebieden waar je niet aanwezig bent
  • stagneren de totale stroom van vreugde en bezieling.
Start online