Persoonlijke ontwikkeling

In de eerste drie levels van Bezield geld beginnen we met ruimte te maken voor je pure essentie. We onderzoeken hoe dit vertaalt naar relaties, om vervolgens een bezield leven te activeren.

Ruimte maken voor bezieling in jouw leven

In feite behoort overvloed tot ons allemaal en als we dat niet ontvangen remmen we ergens de stroom. Een een brug van armoede naar overvloed is waardebewustzijn. Als je weet wat je waarde is kun je gaan staan voor wat goed voor jou voelt, ook al gaat dat in tegen wat je hele omgeving verwacht. En daarmee bespaar je veel niet vergoede investeringen. En ontstaat er ruimte voor kloppende uitwisselingen.

Nog voor een eigen bedrijf, bezield geld en overvloed tot je kan komen dien je ruimte daarvoor te maken. Dat begint heel simpel in jezelf. Daarom gaat dit onderdeel over jouw heilige ruimte. Hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen en hoe bezieling die nieuwe valuta en sleutel wordt voor een vervult leven.

Voor mensen die in een wederkerige stroom willen leven met de omgeving.

Wil jij bezieling brengen in je relaties en leven?

Middels online programma’s, bezielde healing-tools, relatie- en levensalchemy ondersteunen wij je, om je leven te verheffen tot een ware kunst.